Paulo

Paulo Amaral


Nu har vi den Portugisiske Grand Prix dressyrryttaren Paulo tillgänglig hos oss för privatlektioner med egen häst, tillridning av din häst samt privatlektioner på hans fina välutbildade lusitanos.


Paulo jobbade och tränade för en av Boeckmans närmsta vid ung ålder och började redan när han va 17 år gammal att utbilda och tävla familjens uppfödningar och andras hästar.

Han har sedan många år tränarlicens genom Federação Equestre Portuguesa som regleras av FEI och förutom att träna och utbilda hästar upp till Grand Prix, så tävlar han också nationellt i Portugal där han är rankad 5:e bästa i dressyr.

2019 tävlade han en av familjens uppfödning och sitt senaste egenutbildade sto i intermediaire och Prix St.George med fina resultat.

Han utbildar så väl nybörjare som elitryttare, unga som gamla, hopp som dressyrhästar och tar hänsyn till individen i träningen hos både ryttare och häst.

Paulo tränar er hos oss eller i erat eget stall.


Välj att antingen komma till oss på Dalsta i Botkyrka för lektioner/tillridning eller så kommer Paulo till er.

Vi har ridhus och ridbanan på anläggningen. Paulo åker ut till stall i närområdet (max 1 mil från Dalsta) för 1 häst och längre sträckor om ni är fler som bokar tillsammans (2h+).

Milersättning tillkommer när han åker ut till er.


Privatlektioner/tillridning hos oss

På egen häst:

Ridning 1h 700kr

Ridning 45min 525kr

Ridning 30min 350kr


På Paulos lusitanos:


Privatlektion 1h 1200kr


Frågor och bokning:

info@hastravaganza.se

0735453494

Ridlektion/tillridning i eget stall


Grundpriserna är detsamma som att komma till oss, se vänsterspaltens priser. Dock tillkommer milersättning 50 kr/mil vilket om ni är fler delas mellan deltagarna.

Vad som kan bokas:


  • Privatlektioner på egen häst
  • Tillridning av egen häst
  • Clinic
  • Privatlektion på lusitano för vana ryttare på lägst LB-nivå.