Paulo

Paulo Amaral


Nu har vi den Portugisiske Grand Prix dressyrryttaren Paulo tillgänglig hos oss för privatlektioner med egen häst, tillridning av din häst samt privatlektioner på hans fina välutbildade lusitanos.


Paulo jobbade och tränade för en av Boeckmans närmsta vid ung ålder och började när han va 17 år gammal att utbilda och tävla familjens uppfödningar och andras hästar.

Han är utbildad ridlärare level 2 i Portugal.

Han har sedan många år tränarlicens genom Federação Equestre Portuguesa som regleras av FEI och förutom att träna och utbilda hästar upp till Grand Prix, så tävlade han också nationellt i Portugal upp till Grand Prix och låg rankad 5:e bästa i dressyr före pandemin.

2019 tävlade han en av familjens uppfödning och sitt senaste egenutbildade sto i intermediaire och Prix St.George med fina resultat.

Han utbildar så väl nybörjare som elitryttare, unga som gamla, hopp som dressyrhästar och tar hänsyn till individen i träningen hos både ryttare och häst.

Paulo tränar er hos oss eller i erat eget stall.


Välj att antingen komma till oss på Södra Sjöbergs Gård i Sorunda för lektioner/tillridning eller så kommer Paulo till er.

Vi har ridhus och ridbanan på anläggningen. Paulo åker ut till stall i närområdet (max 1 mil från Grönviks sjöväg 12, Sorunda) för 1 häst och längre sträckor om ni är fler som bokar tillsammans (2h+).

Milersättning tillkommer när han åker ut till er. 100kr i ridhushyra tillkommer när ni tar med er häst till oss.


Privatlektioner/tillridning hos oss

På egen häst:

Ridning 1h 750kr

Ridning 45min 600kr

Ridning 30min 400kr


På Paulos lusitanos:


Privatlektion 1h 1200kr


Frågor och bokning:

info@hastravaganza.se

0735453494

Ridlektion/tillridning i eget stall


Grundpriserna är detsamma som att komma till oss, se vänsterspaltens priser. Dock tillkommer milersättning 60 kr/mil vilket om ni är fler delas mellan deltagarna.


Företagets konton:

plusgiro: 58 75 13-3

bankgiro: 724-7547

swish: 1235473491

Vad som kan bokas:


  • Privatlektioner på egen häst
  • Tillridning av egen häst
  • Clinic
  • Privatlektion på lusitano för vana ryttare på lägst LB-nivå.